Reklamebanner

Navn:
Magnus Lindvig

Magnus Lindvig


Magnus er en kjekk og grei fyr fra Kristiansand. Skoleåret 2001/02 tilbringer han ved Øytun Folkehøgskule i Alta. Derfra sender han jevnlige oppdateringer til adrenaline.no.

Arkiv:
Svalbardturen: 9.-17. april (13.9.02)
Aktiviteter før Svalbard (28.4)
God start på 2002 på Øytun (17.2.)
Over grensa til Russland (11/11)
Snøen har kommet
(21/10)
Reinsdyrslakt i Øksfjord (23/9)
Kanotur på Altaelva (15/9)
Sauer er ålreite dyr (15/9)
Første helgen (26/8)
Oppstart (18/8)

Hvis du vil sende e-post til Magnus, bruker du adressen:
mugnas@online.no

Svalbardturen: 9. - 17. april
Så er skoleåret til Magnus over. Høydepunktet var en ekspedisjon til Svalbard i 9 dager. Denne finner du dagbok fra her. Gruppa hadde med seg ingen ringere enn Marit Holm, som vel må være en av Norges mest turvante kvinner.
adrenaline.no (og helt sikkert mange lesere) takker Magnus for oppdateringer gjennom skoleåret! Lykke til videre!

Aktiviteter før Svalbard
Magnus har nok å henge fingrene i, og i dette dagboksnotatet tar han oss med på forskjellige aktiviteter i februar-april. I april dro han til Svalbare på den STORE ekspedisjonen, og den får vi vite mer om i neste brev.

God start på 2002 på Øytun
Eg har litt dårleg samvit for at eg ikkje har skrive på ganske lenge no. Men no eg kjem attende med ein liten rapport ifrå livet her på Øytun, og vonar det vert hyggeleg lesing for dykk der nede.

Over grensa til Russland
Endeleg var det tid for å dra til Russland. All bagasje var pakka, og bussen var stappfull av pappeskar med klær og ting som Altas befolkning gir til Russarar i Murmansk og Kirovsk.

Snøen har kommet!
Det er ganske koseleg å sitte inne på internatet med ein god og varm kopp te, når lufta ute er fylt av små, kvite snøfnugg… Temperaturen ligg rett under null, og bakken er dekka av eit deilig, kvitt teppe av snø. Snøballkrig, snø-englar, og eting av snøfnugg under lyktestolpane. Vinteren er her!

Ikke for sarte sjeler....Reinsdyrslakt i Øksfjord
Litt trøytte etter Afro-kveld i peisestua dagen før, stod vi opp tidleg, og var pakka og klar for dagens utflukt. Etter frukost og morgonsamling stod bussen klar for Arktis-klassen som skulle på tur. Destinasjonen var Olderfjord, der ein same-familie skulle samle reinflokken for haustslakt og merking av kalvar.


Vandreforsiden på adrenaline.no ble sist oppdatert 13.09.2002