Tema
Vinterfjell

På denne siden vil adrenaline.no presentere artikler som går under temaet "Vinterfjell". Hovedartiklene har blitt til under et 17 dagers kurs ved friluftslivsstudiet i Bø, men også andre artikler er tatt med. Vi håper at artiklene kan inspirere til opplevelse og læring!

Dagbok fra kurset "Vinterfjell"
Slik vi aller best liker vinterfjelletI dagboka til Lars Verket på nordisk friluftsliv (2002/2003) kan du lese om turopplevelser og erfaringer fra 17 dager med vinterfjell i området rundt Haukeli. Hvis du er mer visuell finner du 99 bilder i galleriet.

Tips til Vinterfjell
I denne artikkelen har vi samlet sammen en del tips som kan gjøre at du kan få økt livskvalitet og sikkerhet i vinterfjellet.

Om å bo i snø
Her kan du lese om andres erfaringer med å bo i snøhule. Det er mer komfortabelt enn du kanskje tror, og her finner du tips for å gjøre det enda koseligere.

Se også


Temaseksjonen ble sist oppdatert 08.04.03

Lars Verket

Lars Verket

har skrevet artiklene på denne siden. Selv om det ligger mange timer i fjellet bak dem, og mye svette på veien, betyr det på ingen måte at dette er noen fasit. Vi har alle forskjellige måter å gjøre ting på, og her presenteres min. Er du veldig uenig, eller har andre gode tips du vil dele? Da setter jeg pris på at du skriver en e-post til meg! På den måten kan vi sammen gjøre at flere får gode opplevelser i fjellet, og ikke minst - en sikrere tur!

Husk: Tur etter evne!