Backpacking
Jorda rundt på fem og en halv måned

I februar 2001 kom Lars Reiersen tilbake fra nesten et halvt år på loffen rundt om i verden. Sammen med adrenaline.no publiserer han bildene fra ferden. Bli med til USA, Cook Islands, New Zealand, Australia og Thailand! Her er det klatring, mer klatring, dykking, bading og inntrykk fra forskjellige kulturer.

USA
ArchesFørste stopp på turen var USA. Vi kjøpte en 85 VOLVO stasjonsvogn, og kjørte for det meste rundt i Utah og Wyoming på jakt etter vakker natur og gode klatrefelt.
Vi fikk fikk med oss alt i fra en haug med nasjonalparker til urbane metropoler som Las Vegas og Los Angeles.
Billedgalleri fra USA

Cook Islands og New Zealand
Lars slapper av i ei palme på Cook IslandFra USA gikk ferden videre til Rarotonga, Cook Islands. Her var det stort sett aktiv sløving og avslapning blant kokospalmer og uendelige kritthvite strender som var regelen snarere enn unntaket....
Det var også her vi startet dykkingen på ferden. Til nå hadde klatring tatt mye av tiden, men fra Cook Islands ble også de fantastiske opplevelsen under vann oppdaget. Denne aktiviteten tok vi med oss videre til Australia.
Billedgalleri fra Cook Islands og New Zealand

Australia
Fraser IslandAustralia er et digert land. Vi reiste stort sett langs østkysten fra Cairns til Sydney.
Her benyttet vi også anledningen til å leie oss inn på en dykkebåt. På denne båten bodde vi i tre døgn mens vi dykket på The Great Barrier Reef.
Et av de mest minneverdige stedene var Cooktown ca 7 timer nord for Cairns. Her var puben full 11om morgenen og krokodiller og slanger krøp rundt leggene våre. Eller så råder surfekulturen i Australia og derfor så ble det naturlig nok mye strandliv.
Billedgalleri fra Australia

Thailand
Phranang BeachThailand var siste stopp, men absolutt et av høydepunktene. Holdt stort sett til på Ton Sai beach i nærheten av Krabi i de tre ukene vi var der. Livet besto av klatring, spising, soving og soling.
Dette er stedet hvis du virkelig vil nyte det gode liv. Billig er det også. Liker du bråk og eksos og templer med store buddaer så anbefales Bangkok på det varmeste.
Billedgalleri fra Thailand


Denne siden ble publisert på adrenaline.no 23.2.2001

Lars Reiersen

Navn:
Lars Reiersen (31)
reilar@hotmail.com

Reiserute:
Kristiansand - Salt Lake City (fly) - videre med bil til St. George, Utah - Lander, Wyoming - Devils Tower, WY - Denver, Colorado - Moab, Utah - Las Vegas, Nevada - Flagstaff, Arizona - Joshua Tree, California - Los Angeles, CA - Rarotonga, Cook Islands (fly) - Auckland, New Zealand (fly) - videre med bil til Lake Taupo - Wellington - ferje til Sydøya - Queenstown - Christ Church - Cairns, Australia (fly) - Cooktown - Sydney - Byron Bay - Fraser Island - Sydney - Bangkok, Thailand (fly) - buss til Krabi - Rai Ley Beach - Krabi - Bangkok (tog) - Kristiansand (fly).