Anmeldelse
Sykkelguider fra en entusiast

Knut Bjoraa er en sykkelentusiast fra Kristiansand, og han har nå laget 7 sykkelguider for det sørlige Norge. De inneholder masse informasjon som du har nytte av på tur, og er uvurderlige i planleggingen av sommerens sykkelferie. Kanskje får du noen innspill og tips du må forfølge. Sykling er i alle fall en glimrende ferieform!

Av Lars

CoverDe syv sykkelguidene beskriver disse områdene (lenkene går til mer detaljert informasjon om guidene hos Castor Forlag):

I guidene finner du kart og bykart i plast. Disse tåler all slags vær, og er i et slikt format at de passer i styrevesken din. Genialt! Dessuten ligger det ved et hefte med informasjon om overnatting, severdigheter, badeplasser, transport, festivaler og mye annet. Kort sagt - alt du trenger på ferden. Her er også et stort oversiktskart for Sør-Norge, og en plastboks for oppbevaring.

Guidene kan kjøpes hos Syklistenes Landsforbund, eller direkte fra Castor Forlag. Sistnevnte er Bjoraas eget forlag, og vi i adrenaline.no anbefaler selvsagt å kjøpe direkte. Entusiaster som Bjoraa trenger vi flere av, og da er det om å gjøre at de kan leve av arbeidet sitt!

På Castor Forlag sine sider siterer Bjoraa Arne Næss Sr, og det er et sitat vi gjerne deler med våre lesere:

”Nysgjerrighet er en muskel, og hvis du holder den ved like har du like mye moro med den når du er gammel som når du er ung.”

God sykkeltur, enten du er gammel/ung, trent/utrent!


Denne anmeldelsen ble publisert på adrenaline.no 10. mai 2007.

Castor Forlag
Her kan du kjøpe guidene direkte fra entusiasten Knut Bjoraa.
På disse sidene finner du også gratis kartprøver i .pdf. Her er et eksempel fra Nordskjøruta øst (2mb).

Syklistenes Landsforbund
Her kan du også få kjøpt guidene, og uansett anbefaler vi i adrenaline.no et medlemsskap i SLF. På denne måten er du med å fremme syklistenes sak.