This is the Sea 4

Justine Curgenven startet ”Cackle TV Productions” i 2001. Dette har resultert i blant annet  tre padlefilmer: This Is The Sea 1-3. Vi har sett nærmere på hennes siste padlefilm, og vi mener det er hennes beste hittil! Her er det mye å glede seg til i høstmørket!

Av Lars

CoverbildeHøsten 2008 ga Justine ut nok en DVD, og som vanlig er det mye spennende hun byr på. Over to og en halv times padling fordelt på 2 DVDer er resultatet av 7 måneder i felt på to og et halvt år. I denne tiden har hun padlet over hele verden.

De fleste andre filmer blir dårligere og dårligere dess flere oppfølgere. Slik er det ikke med ”This Is The Sea”-serien. TITS4 står ikke tilbake for noen av de andre filmene Justine har gitt ut. På den første DVDen får vi være med på rockhopping, rulling og ”commando-kayaking” med Dubside, fiske fra kajakk, padling i Dødehavet, kajakklek i Nærøyfjorden i Norge m.m.

Den andre DVDen inneholder to ekspedisjoner. Ekspedisjonsfilming er Justines spesialitet, og historien fra New Zealand vil garantert vinne priser. I denne dokumentaren er det Barry Shaw og Justine som padler 2400 km rundt den sydligste øya på New Zealand. Underveis er det mye vær, krevende landinger og spennende teltliv. De logger dagsetapper på langt over 50 kilometer, og det er imponerende at de finner overskudd til filmingen.

Justine sine filmer er ikke instruksjonsvideoer. I stedet viser hun frem fantastisk natur, stor padleglede og er til inspirasjon for padlere over hele verden. Latteren hennes glemmer du ikke så lett! La deg rive med, og planlegg dine egne kajakkekspedisjoner.

God tur!

Blå strek
Denne anmeldelsen ble publisert på adrenaline.no 27. oktober 2008.

CackleTV
Her finner du hjemmesiden til Justine. Der kan du også bestille hennes filmer.
Norsk distributør er firmaet God Tur i Bergen. Filmene kan også kjøpes gjennom dem.

Tidligere filmer anmeldt her på adrenaline.no: