Nyhet:
Padleguide for Aust-Agder

I 2007 ga adrenaline.no og Vest-Agder Fylkeskommune ut "Padleguide for Vest-Agder". Boka ble veldig populær, og er nå ute i andre opplag. I år har adrenaline.no fortsatt østover, og nå foreligger "Padleguide for Aust-Agder". Denne boka fortsetter i samme stil som sin forløper, og har blitt tatt godt i mot. Her kan du lese litt mer om boka, og hva andre mener om den.

Av Lars

cover på bokDet er jo ikke så lett å skulle skrive om sitt eget produkt, men her er noen fakta om den nye boka.

Den tar for set kyststrekningen i følgende kommuner:

  • Lillesand
  • Grimstad
  • Arendal
  • Tvedestrand
  • Risør

I disse kommuenen er det kartlagt over 200 leirplasser der du kan få satt opp teltet ditt. Dessuten finner du informasjon om campingplasser, dagligvarehandel, tilgang på vann og parkeringsplasser.

Denne gangen er fyrene viet ekstra stor plass, og det er også mer kulturhistorie denne gangen. Noen artikler har det også blitt plass til, blant annet en om mørkepadling.

Dette var de harde fakta. I spalten til høyre finner dere linker til noen av omtalene av boka i andre media. Guiden kan bestilles på www.padleguiden.no. God jul! :)

Full referanse
Verket, Lars (2008) Padleguiden for Aust-Agder
adrenaline.no, ISBN 978-82-997960-0-2

Blå linje
Denne nyheten ble publisert på adrenaline.no 15. desember 2008.

 

Butikk
Salget av "Padleguide for Aust-Agder" foregår på nettstedet padleguiden.no. Du kan også kjøpe den i bokhandlere i Kristiansand og langs kysten av Aust-Agder, hos Friluftsrådene og Turistforeningene.

Feltarbeid
Her får du litt innsyn i feltarbeidet i forbindelse med boka:

Omtaler
Her finner du omtaler av boka: