Anmeldelse:
This is the Sea III

Så er det klart for film nr. 3 fra Justine Curgenven, og hennes firma CackleTV. Fra Hollywood er vi jo vant med at eneren er best, og så blir det bare dårligere og dårligere. Justine holder jevn og god kvalitet på sine filmer, og likte du de to første har du mye å glede deg til! Her finner du alt fra ekspedisjon i Antarktis, til rullemoro med Freya Hoffmeister, og som vanlig er det tidevannsshow.

Av Lars

CoverbildeHer på adrenaline.no synes vi jo veldig om turen og ekspedisjonen. På "This is the Sea III" er det over en time med slike innslag. Det første er av Justines ekspedisjon rundt Færøyene. Her er det utrolig flott natur, og Justine og typen får kjenne på naturkreftene når det blåser opp... Stilig filming inne i teltet mens det står på som verst. Den andre sekvensen er fra Antarktis, og skal være et slags høyepunkt. Vi får være med 3 australienere på flott padling. Likevel skurrer det litt, da det plutselig dukker opp en RIB for å hente den ene. Like etter kommer han bare padlende tilbake til de andre. På den ene siden blir dette lagt frem som en helt vill ekspedisjon, på den andre siden virker det som om de har med følgebåt. Vi ble ikke helt klok av dette... Men, for en natur! Så mye flott is...

Som på de to første filmene er det også denne gangen tidevannspadling i havkajakk. Dette har vi jo ikke så mye av i Norge (men tar det igjen med mye flott elvepadling). Justine og Freya får vaska seg i strømmene, og det er ganske fascinerende å se at Freya må ta en "wet exit". Hun er grønlandsk mester i eskimorulle, og kan over 35 stykker... Denne scenen er et kjempeeksempel på at man må trene under ALLE forhold, ikke bare i basseng/flatt vann!

Samme Freya (Hoffmeister) og Cerhi Perry har så et utrolig rulleshow sammen. Her er det mange triks å plukke upp, samt noen inspirerende balnasekunster fra Freya. Hun har vært turner tidligere, og det er ganske enkelt å se...

På denne tredje produksjonen fra CackleTV får vi også være med til Skotland, Shetland og New Zealand. I tillegg får vi møte Paul Caffyn som har padlet rundt Australia, New Zealand, Storbritannia, Japan og Alaska. Det er litt av skrue! :)

Her er det altså bare å få avgårde en bestilling! Filmen slippes 9. mars, men det nyoppstartetede firmaet GodTur! i Bergen hadde forhåndspremiere på Antarktis-delen den 8. De er også ny norsk distributør av filmene til Justine. Gled dere!


Denne anmeldelsen ble publisert på adrenaline.no 8.3.2007.

Cackle TV Productions:
This is the Sea III
2007

Hjemmesiden til Justine og Cackle TV.

Hjemmesiden til Freya Hoffmeister.

Hjemmesiden til Cheri Perry og Turner Wilson.

Norsk distributør:
GodTur!
Bestill pr e-post.
Kr. 298,-

Tidligere anmeldelser her på adrenaline.no: