Klatring:
Buldring i sør

Christianssand klatreklubbs store sommerarrangement "Kjamsøyasamlingen" går av stabelen 28. - 30. juni.

Buldring på KjamsøOpplegget blir som i fjor, med buldring, bading, dykking og grilling i den sørlandske skjærgården, men med ekstra innslag av sandvolleyball. Vi har med en drammensgjeng som stiller med nett, baller og instruksjon. Dette blir sommerens store happening, og er også en flott oppladning til Quart-festivalen. Bli med da vel og treff klatrefolk fra hele landet! Overnatting blir i telt.

Båttransport foregår fra Hellevika hele helgen med start ca kl 17.00 på fredagen. Hellevika nås via Rv. 456. Fra sentrum kjører man først mot Vågsbygd, og følger videre skilting mot Søgne og Langenes. Avtak til Hellevika er skiltet, ca 8 km etter siste Hydro-Texaco stasjon. Det er bare å møte opp i Hellevika og ta telefonisk kontakt med en av samlingskoordinatorene:

Hugo Hermansen telefon 47645605 og Jon Andresen telefon 38097729 / 93460030

…..som også etter beste evne vil svare på alle mulige spørsmål både før og under samlingen.
Fra sentrum blir det en avgang med buss eller båt både fredag og lørdag ettermiddag. Oppmøte på Rutebilstasjonen kl. 18.00 begge dager.

Buldringen
Variert utvalg av steiner og små store klippevegger i alle utforminger og vanskelighetsgrader. (Opp til font 7a) Stort potensiale for nye problemer. Crashpad vil nok være en fordel på en del av bulderne, så har du det, ta den med!

Fører
Denne finnes som en del av Christianssand føreren. Kan bestilles fra nils.rune@ckk.no. Ellers vil selvsagt lokalkjente være til stede og øse av sine ubegrensede kunnskapskilder.

Øvrig
Ta med fiskeutstyr, dykkemaske, snorkel og andre badegreier. Glem heller ikke grillmat og drikke for turen.


Denne invitasjonen ble publisert på adrenaline.no 18.6.2002

Les mer:
Se også denne artikkelen fra i fjor om buldring på Kjamsø.

Hjemmesiden til Christiansand Klatreklubb - CKK.