Klatre
Buldrecup i Bø

Onsdag 13 november var det klart for den tredje av høstens fem buldrecuper. Over 30 gira buldrere var innom i løpet av kvelden for å prøve de 30 nye problemene. Her var det noen for enhver smak, og alle klarte noe, men ingen klarte ALT på første forsøk! Det er fortsatt to ganger igjen, så de som ikke har fått prøvd seg har fremdeles muligheten.

Av Lars

Jakob på vei bortover i taket mens Henrik spotterDe 30 rutene er delt inn i klassene Trim, Medium og Super. For de som klatrer litt, ligger graderingene på henoholdsvis 4, 5/6 og 7 i de forskjellige klassene. Hver deltager får utdelt et kort, og skriver på om de klarer problemet på første forsøk, klarer det, eller ikke klarer det. Dette gir henholdsvis 7, 5 og 0 poeng. Så legger man sammen, og kan kåre en verdig vinner. Undertegnede gikk litt før det var ferdig, men da hadde Sivert klart 68 poeng i S-klassen....

Vi tok en del bilder under kveldens seanse, og disse kan du se på i galleriet. Av bildene fremgår det at det var relativt folksomt i buldrerommet denne kvelden. Da er det takknemlig å skru ruter!

Buldrecup er svært uformelt og hyggelig - noe som anbefales for alle! Nå er det jo snart vegger/buldrerom overalt, og det tar ikke så lang tid å sette opp et arrangement. I Kristiansand har det vært "julebuldring" med premie til beste kostyme. Dette er en fin måte å starte juleforberedelsene på!


Denne artikkelen ble publisert på adrenaline.no 13.11.2002

Galleri
Her finner du 65 bilder fra kveldens seanse. Bildene holder variabelt nivå, men stemningen skulle gå klart frem av bildene. En del av bildene er det snø på - det betyr ikke at buldrerommet er utett, men at det blir brukt en del kalk.... :)