Guttetur til kanalen

I begynnelsen av mai viste sommeren seg fram, og da var det tre glade gutter som levde etter mottoet: "En soldag er ingen arbeidsdag!" Dermed bar det avgårde til kanalen ved Grimstad - og skikkelig koseklatring. Her er det flusst med ruter i alle vanskelighetsgrader. Vi er ikke i stand til å "flashe 9-", men har det moro for det!

MoNo og harald lader opp psykiskAv Lars

Etter den litt "spooky" anmarsjen slo vi oss ned på "hylla". Her er det flott utsikt, og solen er på plass fra i 12-tiden. Det passet helt ypperlig, og vi begynte riggingen med å ta på solkrem.

Så ledet undertegnede opp "Barnestreker, 5", og de neste to timenes moro var sikret. Her er det nemlig mulig å gå "Hold balansen, 5+" og "Uten navn, 6-" fra samme topptaufeste. Ingen av oss klarte vel disse to uten dogging, men humøret var godt!

På bildet ser vi MoNo og Harald i koselig passiar mellom slagene.

Mottoet - "En soldag er ingen arbeidsdag", viste seg nok en gang å være en god leveregel! Anbefales! Hvis du ikke er overbevist - anbefaler vi deg en tur i billedgalleriet!


Denne turbeskrivelsen ble lagt på adrenaline.no 30.5.2001

 

I forrige ukes statistikk var det noen som hadde søkt etter "gutter+bar+overkropp" fra Kvasir som havnet på adrenaline.no.

Denne leseren vil også ha gleden av galleriet fra denne turen! ;-)